ALS Obstacle Run- 19 Mei 't Rutbeek Enschede

Bespreek hier welke hardloopwedstrijden je wilt gaan lopen of hebt gelopen
Plaats reactie
ALSObstaclerun
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2019 12:00

ALS Obstacle Run- 19 Mei 't Rutbeek Enschede

Bericht door ALSObstaclerun » 12 feb 2019 13:06

Houd jij van hardloopwedstrijden? Bij de ALS Obstacle run is het de bedoeling om te hardlopen door de modder, hindernissen tegen te komen onderweg, deze te overwinnen en tevens een goed doel te steunen. Het is alleen geen hardloopwedstrijd. Bij dit evenement draait het om samenwerken en uiteindelijk om samen te vechten tegen de ziekte ALS, niet om een zo snel mogelijke tijd.

De Obstacle run biedt de ideale combinatie tussen het ondersteunen van een goed doel en een leuke sportieve dag. Het hardloop evenement vindt plaats op het Rutbeek te Enschede aan de Jacobsrietweg 182.

Het parcours is 4,5 kilometer lang en bevat meerdere obstakels welke jullie gezamenlijk moeten overwinnen. Om alvast een tipje van de sluier weg te geven; het Rutbeek heeft onlangs een niet MTB pad geopend met 160 hoogtemeters, waar de deelnemers op mogen hardlopen. Samen met je groep je vecht je je door het parcours. Inschrijven kan met groepen van 3 tot 4 personen. Meer informatie over ons, het evenement, inschrijven, de stichting en de locatie zijn te vinden op www.Alsobstaclerun.nl. Ook zijn wij bereikbaar op Facebook via https://www.facebook.com/ALS-Obstacle-R ... 571034406/.

Tot ziens op 19 Mei,
Team ALS Obstacle Run.

Plaats reactie